Извънредно от Петков! Спешен ход за преговорите

Съпредседателят на ПП отправи покана към ГЕРБ и Мария Габриел

Извънредно от Петков! Спешен ход за преговорите | StandartNews.com

Държа в ръцете си поканите, каним Бойко Борисов, Мария Габриел и преговорният им екип официално в петък, в удобно за тях време, за да започнем преговорите

Борисов хвърли тежко обвинение към ПП-ДБ. Ще има ли преговори?

Това заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков пред медиите. 

Андрей Райчев хвърли бомба! Готвим се за избори, но Борисов...

Той уточни, че в основата са реформите в регулаторите и в правосъдната система с една основна обща цел - кабинетът на Мария Габриел да стане реалност. "Нещата са прости и ако имаме обща визия за всичко, то разговорите за министри, кой, какво и що е второстепенен", допълни Петков.

На въпрос дали след ротацията ще бъде сменен Асен Василев, гой заяви, че в момента огромен приоритет за всички е влизането на страната ни в Еврозоната и евентуална смяна на финансов министър е "абсолютно безумна идея". 

Според Петков хората не се интересуват от това кой какви кресла ще заема във властта, а "искат да знаят дали някой ще ги пази от високи цени, от фалшиви новини, ще могат ли да имат свободен и справедлив процес".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Асен
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи