Борисов хвърли тежко обвинение към ПП-ДБ. Ще има ли преговори?

Лидерът на ГЕРБ каза, че няма никакъв призив към президента

Борисов хвърли тежко обвинение към ПП-ДБ. Ще има ли преговори? | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини колегите си от „Продължаваме Промяната – Демократична България” в неразумно поведение. „Виновни са тези самонадеяни хора, които в желанието си да покажат колко са велики, ни тласнаха в криза”, добави той.

Андрей Райчев хвърли бомба! Готвим се за избори, но Борисов...

„Всичко трябваше да се реши предварително кога, как и защо. Не знам защо за толкова неща не си държат на думата, а са се хванали, че на 6 трябва да се даде оставката. Можеше да се подаде в понеделник, вторник, сряда, четвъртък, когато сме уточнили всичко”, каза още Борисов. 

Борисов настоя пред ЕНП за пълноправно членство в Шенген

Той каза, че няма никакъв призив към президента във връзка с консултациите. „Изобщо, в случая, президентът не ни е виновен. Той дори няма да иска да се забърква в тази каша, в която вкарахаме политическата система заради егото и гордостта на тези хора”, е мнението на лидера на ГЕРБ.

Депутат от ПП-ДБ каза кога ще се разберат с ГЕРБ

Според Борисов Николай Денков „никога не можеше да вземе решение, докато не чуе Иван Модев, Кирил, Асен, една поредица хора”. „Как би се чувствал премиер Денков, когато над главата му стоят още 4-5 лидери? Чувства ли се ръководител на това, което е? Аз не искам Мария Габриел да се чувства послушко или да чувства, че преди да каже нещо, трябва да се обади да пита някого”, допълни той.

Радев обявява графика за срещите за ново правителство

Лидерът на ГЕРБ поясни, че „най-човешки” е казал на ПП-ДБ, че с Мария Габриел се връщат от конгреса на ЕНП в Букурещ в четвъртък вечерта. „Петък  да седнат преговорните екипи – в петък, събота, неделя. През това време оставката е внесена, показали са колко са принципни, но в парламента за гласуване я внасяме вторник – сряда, когато сме готови. Или не сме готови – връщаме мандата и отиваме на избори. Това е предложението ни. В същото време те казват – „Не, ние нямаме да допуснем преговорен екип, ще отидем петима лидери”. И какво ще лидерствате там? Не искам Мария да се чувства в сянка”, категоричен е Борисов. Той обясни, че все пак преговори с ПП- ДБ ще има.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Асен
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи