ГЕРБ-СДС при президента: Имаме предложения, стига да ни чуят

Как ще решите проблемите на хората, попита Радев

ГЕРБ-СДС при президента: Имаме предложения, стига да ни чуят | StandartNews.com

Третият мандат е последната надежда да бъде съставен кабинет. Вашата политическа сила заяви, че не вижда потенциал в 47-мото НС.

Но много от хората заявиха, че някои от проблемите им се коренят и в предишното управление. 

За мен е интересно как виждате покрай въпроса за властта да се решат и проблемите на хората. Дали няма да се пресече и ръстът на индустриалното производство. Очаквам да видя вашата формула. Това каза президентът Румен Радев на представителите на ГЕРБ-СДС, които пристигнаха на консултации на "Дондуков" 1.

Нашата парламентарна група ясно изрази своето становище, че не вижда формула за стабилно управление. Но поемаме отговорност да търсим решение как държавата да се справи с кризите. Ние имаме голям опит и за решаване на кризи, които са минали в предходни години. Имаме опит, стига да има кой да се вслуша в нашите предложения, каза председателят на ПП на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя посочи няколко предложения на ГЕРБ, които са били приети от парламента. "Наше предложение бе за компенсации за бизнеса за тока, предложихме мораториум върху цената на тока за битовите потребители. Сега предложихме таван за горивата от 2,70 лв. за литър. 

Ние сме категорични, че трябва да се търсят устойчиви решения за България. Тук сме с целия опит и експертиза, които имаме", каза Атанасова.

Но не мислим, че нещо в 47-мото НС се е променило. Ще чуете всеки от колегите, посочи тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай