Ген. Радев с първо посещение като кандидат-президент

Ген. Радев с първо посещение като кандидат-президент | StandartNews.com

Първото официално посещение на ген. Румен Радев като кандидат за президент на България в област Пловдив ще е в навечерието на Съединението на България.

На 5 септември сутринта той ще бъде гост на тържествата в Сопот, отбелязващи 13 години от обявяването на общината за самостоятелна. В 10 часа в знак на признателност към делото на генерал-лейтенант Георги Вазов и генерал-лейтенант Владимир Вазов той ще поднесе цветя заедно с председателят на ОблС на БСП Пловдив Георги Гергов и народните представители Георги Търновалийски, Димитър Дъбов и Манол Генов. Ген. Радев ще присъства и на вдигането на знамената на Община Сопот и Република България, а след това ще посети къщата музей на Патриарха на българската литература Иван Вазов.

В 14.30 ген. Радев ще се срещне с членове и симпатизанти на БСП в с. Калояново.

В 17.30 часа ген. Радев ще се срещне с членове и симпатизанти на левицата в община Съединение, след което, заедно с председателят на ОблС на БСП Пловдив Георги Гергов и народните представители Георги Търновалийски, Димитър Дъбов и Манол Генов ще изкаже своята почит пред делото на голямоконарци и всички участници в Съединението и ще поднесе цветя пред паметника на Съединението и на Недялка Шилева в гр. Съединение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай