Флашки за Станишев събраха младежи от ГЕРБ

Флашки за Станишев събраха младежи от ГЕРБ | StandartNews.com

Враца. Стотици телефони, флашки и дискове с лични записи на врачани събраха младежите от ГЕРБ в инициативата „Разум за лъжи". Още в първите часове на проявата гражданите на Враца препълниха специалните кутии със стари флашки, CD-та, мобилни телефони и слушалки. В замяна на това всеки получи по книга. Събраните материали ще бъдат изпратени в централата на БСП и ПЕС, а подател на пратката ще бъде младежката структура на ГЕРБ във Враца.

„Събираме устройствата, за да ги изпратим на Сергей Станишев. Искаме да му помогнем в последните дни на кампанията, защото компроматните му флашки вече свършиха. Заменяме устройствата, които врачани ни носят, за книги – символ на разума . . .", заяви Николай Николов, член на НИС на МГЕРБ . Той е и кандидат за народен представител за Област Враца.

Идеята за инициативата на младежите е плод на множеството оплаквания на хората от областта, че не чуват реални политики от опонентите на ГЕРБ, а само доноси и лъжи.

"Нека да е ясно – хората разбраха кой подслушва и кой вади компромати. Само ГЕРБ води позитивна кампания и предлага реални решения", каза още пред събралите се симпатизанти Николов.

"Кандидатите за народни представители от Област Враца подкрепяме инициативата на младежката структура. Всички хора от областта, с които се срещаме през последния месец, ни споделяха разтревожени, че не чуват как БСП мислят да управляват. Чуват само лъжи и безсмислени обвинения, които изместват прагматичния дебат". Това каза по повод "Разум за лъжи" Петя Аврамова, кандидат от листата на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай