Петък,

Джейхан Ибрямов с тежки думи към депутатите

От: СТАНДАРТ -
1005
Джейхан Ибрямов с тежки думи към депутатите
A
A
A

Тежки думи към депутатите от 46-ото НС отправи народният представител от ДПС Джейхан Ибрямов. Причината са разделителните линии, които чертаят повечето групи в НС, загърбвайки проблемите на хората. 46-тият парламент не е решил нито един проблем на хората, написа във Фейсбук Ибрямов. И добави: „Каква ирония…, днес в навечерието на Съединението на България, всички мои колеги говорят за единение, но всички те начертаха разделителни линии, поставиха бариери и изключиха Движението за права и свободи от разговорите за съставяне на кабинет”

Ето целия пост във Фейсбук на Джейхан Ибрямов, народен представител от ДПС:

Каква ирония…, днес в навечерието на Съединението на България, всички мои колеги говорят за единение, но всички те начертаха разделителни линии, поставиха бариери и изключиха Движението за права и свободи от разговорите за съставяне на кабинет.

⚠️Според Конституцията на Р България, ние народните представители, представляваме целия български народ, независимо от политическата доктрина, която представляваме.

❗️Видяхме, че това не е така. Всички забравиха точно това и казаха: „…ние не с този, ние не с онзи…“ и т.н. Никой не помисли за гражданите на Р България.

‼️Колеги напомням Ви, че на сградата на Народното събрание пише Съединението прави силата. За съжаление за Вас това е място за решаване, не на проблемите на хората, а на собствените Ви цели, които включват само и единствено домогване до властта. Видяхме го в т.нар. преговори за съставяне на кабинет и с мандата на ИТН и с мандата на БСП, а ГЕРБ даже не опитаха.

⚠️Властта! Само това искате! Никакви проблеми не е решил 46 парламент. А желанието да властвате (т.е. – да трупат капитали) омете идейните различия като бурен вятър и след него лъсна голата истина. Синовете на бившите комунисти се оказаха днешни комунисти, а бащите им – достойни възпитаници на Ленин. „Вся власт  советам”, както дереше гърло в руския парламент техния генетичен родител. Видяхме това до какво доведе. Само че този път няма да стане.

❗️Четете учителя си Маркс: „историята се повтаря само като фарс”, никога като нова реалност.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички