Джейхан Ибрямов с тежки думи към депутатите

46-тият парламент не е решил нито един проблем на хората

Джейхан Ибрямов с тежки думи към депутатите | StandartNews.com

Тежки думи към депутатите от 46-ото НС отправи народният представител от ДПС Джейхан Ибрямов. Причината са разделителните линии, които чертаят повечето групи в НС, загърбвайки проблемите на хората. 46-тият парламент не е решил нито един проблем на хората, написа във Фейсбук Ибрямов. И добави: „Каква ирония…, днес в навечерието на Съединението на България, всички мои колеги говорят за единение, но всички те начертаха разделителни линии, поставиха бариери и изключиха Движението за права и свободи от разговорите за съставяне на кабинет”

Ето целия пост във Фейсбук на Джейхан Ибрямов, народен представител от ДПС:

Каква ирония…, днес в навечерието на Съединението на България, всички мои колеги говорят за единение, но всички те начертаха разделителни линии, поставиха бариери и изключиха Движението за права и свободи от разговорите за съставяне на кабинет.

⚠️Според Конституцията на Р България, ние народните представители, представляваме целия български народ, независимо от политическата доктрина, която представляваме.

❗️Видяхме, че това не е така. Всички забравиха точно това и казаха: „…ние не с този, ние не с онзи…“ и т.н. Никой не помисли за гражданите на Р България.

‼️Колеги напомням Ви, че на сградата на Народното събрание пише Съединението прави силата. За съжаление за Вас това е място за решаване, не на проблемите на хората, а на собствените Ви цели, които включват само и единствено домогване до властта. Видяхме го в т.нар. преговори за съставяне на кабинет и с мандата на ИТН и с мандата на БСП, а ГЕРБ даже не опитаха.

⚠️Властта! Само това искате! Никакви проблеми не е решил 46 парламент. А желанието да властвате (т.е. – да трупат капитали) омете идейните различия като бурен вятър и след него лъсна голата истина. Синовете на бившите комунисти се оказаха днешни комунисти, а бащите им – достойни възпитаници на Ленин. „Вся власт  советам”, както дереше гърло в руския парламент техния генетичен родител. Видяхме това до какво доведе. Само че този път няма да стане.

❗️Четете учителя си Маркс: „историята се повтаря само като фарс”, никога като нова реалност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай