Вторник,

ДСБ пускат д-р Енчев срещу Тотев

От: Администратор -
A
A
A

ДСБ в Пловдив настоява пред партньорите си от Реформаторския блок за кандидат-кмет на Пловдив да бъде издигнат д-р Невен Енчев, научи "Стандарт". Както е известно, той е мениджър на болница "Медлайн" и брат близнак на известния пластичен хирург д-р Ангел Енчев. Депутати от Реформаторския блок потвърдиха, че с д-р Енчев са проведени няколко срещи по темата, но не коментираха за утвърдителен отговор от негова страна.

Местната структура на ДСБ настоявала за издигане на отделна кметска кандидатура, а не подкрепа за ГЕРБ и за сегашния градоначалник Иван Тотев. Вътрешен анализ на тъмносините от края на януари показал, че само национално име с авторитет може да събере гласове в полза на тяхната съветническа листа. Малко след това от щаба на реформаторите под тепетата са започнали совалките към болничния мениджър.

Тази седмица Реформаторите плануват властови семинар в Поморие. На форума освен приоритети в управлението ще бъдат стиковани и общите действия на партиите от Блока за местните избори. Семинарът ще се състои в хотел "Св. Георги" в града, а на него ще присъстват и областните координатори на партиите от Блока.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички