Д-р Дарин Димитров: ГЕРБ водим позитивна кампания

Д-р Дарин Димитров: ГЕРБ водим позитивна кампания | StandartNews.com

Търговище. "Ние от ГЕРБ водим позитивна кампания, а фактът, че до момента в нашия регион между кандидатите от различните политически няма личностни нападки, ме радва", заяви водачът на листата на ГЕРБ в Област Търговище д-р Дарин Димитров.

По думите му това, че в листите в областта има лекари, които се познават отдавна, помага да се отнасят един към друг с нужното уважение.

"Надявам се, ако всеки от нас бъде избран, да седнем на една маса и да се постараем да направим необходимото за нашия регион, защото видяхме през всичките тези години,че когато има конфронтация и негативизъм, нещата не се получават", обясни Димитров.

Поредното представяне на кандидатите за народни представители от ГЕРБ за Област Търговище се проведе в Oбщина Антоново, село Стеврек. Там с местното население се срещнаха първият и последният в листата за 28 МИР Търговище д-р Дарин Димитров и д-р Никола Найденов.

Д-р Димитров запозна присъстващите и с останалите кандидати за народни представители от ГЕРБ, всеки от които е професионалист в различна област – здравеопазване, икономика, земеделие, образование, история, спорт и туризъм.

"В програмата на ГЕРБ за управление през следващия мандат се обръща голямо внимание на земеделието и животновъдството, които са от изключително значение за населените места като Стеврек, където има благоприятни условия за развитието им. За следващият мандат акцентът е и в онези сектори, които са били ощетени по една или друга причина – образование, социална политика, здравеопазване. Ние от ГЕРБ имаме воля да работим за развитието на нашата страна и за това ни е нужна подкрепата ви. Гласувайте с бюлетина номер 15 на 12 май", подчерта д-р Дарин Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай