Деян Николов: Когато управлявам София, всички ще работят като войници

Столичани най-после ще получат работеща община, каза кандидатът на "Възраждане"

Деян Николов: Когато управлявам София, всички ще работят като войници | StandartNews.com

Когато управлявам София, всички ще работят като войници. Това заяви кандидатът на "Възраждане" за кмет на София Деян Николов в тв интервю. Той коментира инфраструктурните проекти в София.

„Отчуждаването на имоти в София става много бавно, а бюджетът за това е обидно малко за града ни. Например, в момента започват строежа на ул.„Тодор Каблешков“. От края на ул. „Тодор Каблешков“ в „Манастирски ливади“ до бул.„Черни връх“ някъде искат да го свържат. Девет години им е отнело да отчуждят имотите по тази отсечка. Няма как да работим с такива темпове. Това е липса на координация вътре, между звената на общината. Това под мое управление няма как да се случва. Всички ще работят, като войници", категоричен бе Николов.

Столичани най-после ще получат работеща община, колкото и да не го вярват към днешна дата, увери той.

Просто няма да позволя да се злоупотребява с обществения ресурс. В крайна сметка говорим едва за около 10 направления - това са заместник-кметове, които или ще работят добре или ще бъдат заменени от професионалисти, които искат да приложат уменията си в полза на града. В тези направления са около 40 дирекции, които е съвсем лесно да бъдат координирани с оптимизация на работния процес. Ще търся резултати в работата на всеки служител на общината, каза още Деян Николов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай