Денков се обърна към Радев. Посочи големия проблем /ОБНОВЕНА, ВИДЕО/

Голям гаф на "Промяната"

С голям гаф на "Промяната" започнаха консултациите на ПП-ДБ при президента Румен Радев. Премиерът в оставка Николай Денков, Кирил Петков, ген. Атанас Атанасов и Христо Иванов закъсняха за срещата на "Дондуков" 2.

ВИЖ ОЩЕ: Габриел пред медиите: Преговорите продължават, имаме различия

Президентът ги попита почти същите неща, които и ГЕРБ-СДС: склонни ли са да преразгледат отношенията с партньорите си и да подпишат документ, "с който да имаме устойчовост", готови ли да да подкрепят първи мандат на ГЕРБ-СДС и имат ли нужда от още време, както казаха от партията на Борисов. 

ВИЖ ОЩЕ: ДПС при Радев! Разкри ролята си за стабилността (ВИДЕО)

ВИЖ ОЩЕ: Мария Габриел влезе при Радев, обяви приоритет за ротацията (ВИДЕО)

"Действително преди 9 месеца поехме отговорност, съзнавайки, че тя ще ни нанесе политически щети. Но тази отговорност си струваше заради правосъдната реформа, заседналите с години наред инвестниционни проекти, енергийния преход... можем да кажим, че си струваше това усилие. Надявам се, че след време това ще бъде осъзнато", заяви Николай Денков.

По отношение на преговорите с ГЕРБ-СДС ротационният премиер в оставка заяви: "Да, отношенията ни са сложни. Имаме сложени два документа на масата на преговорите, а дали ще продължим, зависи как ще изглежда споразумението. Има напредък, но докато не е договорено всичко, нищо не е договорено

...Дали трябва повече време - изцяло във Вашите правомощия е Вие да решите как ще действате - не е наша работа да се опитваме да се месим активно в тази процедура, но се надявам, че всички осъзнаваме, че е добре България да има стабилно правителство, което да продължи реформите, което да продължим по европейския път, който ни събра заедно, защото в крайна сметка това ще бъде полезно за хората", обърна се към президента ротационният премиер в оставка Николай Денков. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
progressive
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи