Габриел пред медиите: Преговорите продължават, имаме различия

За ГЕРБ-СДС е важно да се придържат към предложеното от тях коалиционно споразумение

Габриел пред медиите: Преговорите продължават, имаме различия | StandartNews.com

Източник: БНТ/Десислава Кулелиева

Разговорите между ГЕРБ-СДС и "Продължаваме промяната-Демократична България" продължават, като атмосферата е конструктивна. Това коментира вицепремиерът в оставка Мария Габриел на излизане от президентството след консултациите за съставяне на ново правителство при президента Румен Радев.

ВИЖ ОЩЕ: ДПС при Радев! Разкри ролята си за стабилността (ВИДЕО)

ВИЖ ОЩЕ: Денков се обърна към Радев. Посочи големия проблем /ОБНОВЕНА, ВИДЕО/

"Преговорите продължават, имаме общи точки. Разговорите са конструктивни. Разбира се, имаме и различия и точно затова ни трябват преговорите, за да може преодоляването на различията и шансовете, които си даваме, за да преодолеем тези различия, да са на много стабилна основа. За нас тази основа са принципите за прозрачност, да има споделена отговорност, да има много ясен механизъм за вземане на решения. Имаме нужда от още малко време. Благодарна съм за конструктивния тон, в който през последните два дни преговорите протекоха", заяви Габриел.

ВИЖ ОЩЕ: Мария Габриел влезе при Радев, обяви приоритет за ротацията (ВИДЕО)

За ГЕРБ-СДС е важно да се придържат към предложеното от тях коалиционно споразумение, коментира още Габриел. В момента се работи върху общ текст, посочи представителката на ГЕРБ.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Илия
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи