ДПС при Радев! Разкри ролята си за стабилността (ВИДЕО)

Нашата подкрепа винаги е била предвидима и последователна, каза Джевдет Чакъров

Подкрепата на ДПС винаги е била предвидима и последователна. Това заяви ръководството на ДПС на консултациите при президента Румен Радев. Председателят на ДПС доц. д-р Джевдет Чакъров и заместник-председателите Халил Летифов, Йордан Цонев, Хамид Хамид и Станислав Анастасов участваха в разговорите на "Дондуков" 2.

КОНСУЛТАЦИИТЕ: Мария Габриел влезе при Радев, обяви приоритет за ротацията (ВИДЕО)

ДПС иска в България са има стабилност и предвидимост, заяви председателят на ДПС Джевдет Чакъров,  след като поздрави всички мюсюлмани с първия ден на Свещения месец Рамазан.

Нашата позиция не се е променила. Ние искаме да се намери формула за управление и с оглед политическата стабилност у нас, и с оглед на сложната геополитическа ситуация, каза Чакъров.

КОНСУЛТАЦИИТЕ: Денков се обърна към Радев. Посочи големия проблем /ОБНОВЕНА, ВИДЕО/

Подкрепата на ДПС винаги е била предвидима и последователна. Ние винаги сме подкрепяли политиките на това правителство за европейския хоризонт на България и членството на страната ни в НАТО, допълни той.

КОНСУЛТАЦИИТЕ: Габриел пред медиите: Преговорите продължават, имаме различия

Джевдет Чакъров припомни посланието на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и решенията на Националната конференция на ДПС. Преследвайки големите цели - Шенген и еврозоната, ние трябва да обърнем внимание на решаването на проблемите на хората, да повишим стандарта им на живот, категоричен бе Чакъров. 


ДПС бе основен фактор на стабилност в първите 9 месеца, бих казал, че имахме и конструктивна роля за съставянето на този кабинет, водени от разбирането, че страната трябва да излезе от кризата, в която се намираше три години. Ние изпълнихме нашите ангажименти, заяви и заместник-председателят на ДПС Йордан Цонев.
 
Той изтъкна два акцента в работата на Движението. Първият е без да участваме в управлението, да подкрепяме всички решения и законодателни промени, които бяха нужни, за да се гарантира евроатлантическият път,  избран от България преди 15 години, посочи Цонев.

Вторият акцент е да подкрепяме всички законодателни инициативи, които ще позволят на общините да имат средства, хората да имат достатъчно средства за по-добър стандарт на живот чрез стартиране на европрограмите, каза още Йордан Цонев.

Решението оттук нататък е лесно и ясно. Ако двете управляващи коалиции се разберат - има ротация и кабинет, ние ще продължим същата политика. Ще бъдем фактор на стабилност, за да се завършат всички реформи, които са започнати и да се реализират двете стратегически цели - еврозоната и Шенген, категорично заяви Цонев.

ДПС направи много за реализация на тези цели и ще продължим да го правим, увери той.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Стоян
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи