Делян Добрев закова Денков: Той е лицемерен!

ПП и Пеевски са се срещали на кафе много пъти, цареше уникално задушевна атмосфера, разкри депутатът

Делян Добрев закова Денков: Той е лицемерен! | StandartNews.com

Лицемерие. Така енергийното острие на ГЕРБ Делян Добрев нарече думите на премиера в оставка Николай Денков, че Делян Пеевски е най-голямото зло в страната.

ВИЖ ОЩЕ: Един фалшив герой в МС

"ПП и Пеевски са се срещали на кафе много пъти през последните 9 месеца. Цареше уникално задушевна атмосфера. Държаха се дружелюбно, но сега понеже влизат в предизборна кампания, реториката се промени”, разказа Добрев.

Викали са ме, когато съм внасял предложение да спрем руския петрол. Денков се молеше да се спре това предложение, за да не скочат цените, което се оказа лъжа, само дето дадохме на руснаците 10 млрд. лева, каза още председателят на енергийната комисия в НС.

Не мисля, че кабинетът на Главчев е съгласуван с някого от ГЕРБ. Не съм му звънял дори да му честитя, за да не излезе, че му се меся в работата. Чувам кулоарни слухове, че ще има сегашни министри, които ще останат - сред тях земеделският и транспортният министър, коментира още депутатът в ефира на Нова тв.

По думите му Николай Павлов няма да бъде служебен министър на енергетиката, но е възможно това да е Владимир Малинов. "Когато ГЕРБ прави кабинет, ние носим ясна отговорност за имената, които предлагаме. Ние с ДПС имаме прагматични отношения - заедно подкрепихме прекратяването на руския петрол и сменихме горивото в АЕЦ "Козлодуй" с това на "Уестингхаус", посочи още Добрев.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай