Чудо невиждано в парламента. Костадинов гони злите духове

„Възраждане” чисти стаята си от демони

Чудо невиждано в парламента. Костадинов гони злите духове | StandartNews.com

Чудо невиждано в парламента. За първи път свещеник ще гони злите духове. В първия пленарен ден от новата седмица "Възраждане" са повикали православен свещеник, който да освети стаята на парламентарната група в Народното събрание. Причината е, че в предишния 48-и парламент кабинетът беше ползван от "Демократична България".Освещаването ще се извърши по настояване на Костадин Костадинов, който не желае парламентарната група да ползва стаята, обитавана преди това от ДБ, преди тя да бъде осветена от православен свещеник, уточняват от формацията, цитирани от БТА.

В самия край на 48-ия парламент депутатката от ДБ Кремена Кунева влезе в разпра с "Възраждане", които обявиха, че гладомора в Украйна не е бил геноцид. Кунева отиде до редицата на народните представители на "Възраждане" и започна да им крещи "анатема".

Впоследствие от ДБ я подредиха на неизбираемо място в листите и тя се отказа от депутатската надпревара, така че в новото НС отсъства.

От партията на Костадинов не крият антагонизма си спрямо ДБ, като многократно досега наричат "Демократична България" - "Доносническа България".

А веднага след новината, че ГЕРБ и ПП-ДБ са се разбрали Росен Желязков да бъде председател на парламента, лидерът на "Възраждане" написа във Фейсбук: "Честито на младоженеца и булката".

По повод твърдението и на двете формации, че не обсъждат съставяне на редовно правителство и подкрепа за него, Костадинов даде да се разбере, че им вярва.

"Естествено, че правенето на правителство не е тяхна работа. От 33 години насам това е работа на американския посланик", коментира още лидерът на "Възраждане".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай