Борисов: Решен съм да измета корупцията

Борисов: Решен съм да измета корупцията | StandartNews.com

Министър-председателят Бойко Борисов благодари на почистващия персонал на Летище „София" за символичния подарък, който получи вчера в знак на благодарност от тях.

Самият Борисов написа в профила си във Фейсбук следното: "Благодаря на дамите за символния подарък, който получих тази нощ на летището. Не само на тях, но и на всички граждани категорично заявявам, че съм абсолютно решен да измета и изчистя цялата корупция в държавата, каквото и да ми коства това".

Припомняме, че вчера премиерът Бойко Борисов получи метла с българския трикольор от чистачките на Летище София. Символичният подарък беше в знак на благодарност към премиера Бойко Борисов за това, че спря обществената поръчка за наемане на външна фирма за почистване на аерограта. Министър-председателят не можа да приеме дара си лично, заради продължилата извънредно лидерска среща в Брюксел. В разговор по Скайп почистващият персонал пожела на премиера да измете всички, които участват в корупционни схеми. В отговор на това Борисов се пошегува, че ще използва метлата, но след нея ще трябва да мине и с парцал, за да изчисти всичко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай