Бойко с метла от чистачките на Терминала

Бойко с метла от чистачките на Терминала | StandartNews.com

Метла с българския трикольор получи премиерът Бойко Борисов от чистачките на Летище София. Министър-председателят не можа да приеме дара си лично, заради продължилата извънредно лидерска среща в Брюксел. В разговор по Скайп почистващият персонал пожела на премиера да измете всички, които участват в корупционни схеми. В отговор на това Борисов се пошегува, че ще използва метлата, но след нея ще трябва да мине и с парцал, за да изчисти всичко.

Почистващият персонал на Летище „София" изрази благодарността си към премиера Бойко Борисов за това, че спря обществената поръчка за наемане на външна фирма за почистване на аерограта.

Както вече стана ясно, по-рано днес чистачки от летище София се организираха да посрещнат от благодарност премиера Бойко Борисов тази вечер пред Правителствената зала на терминала."Колеги и колежки, всички, които искат да останат на Летище София, довечера пред Правителствена зала в 18.00 часа с деца, мъже и роднини, елате да изразим благодарността си на Единствения Човек в тази държава - Господин Премиера, Бойко Борисов. Човекът, който ни чу и разбра нашата болка!!!", написа във Фейсбук една от хигиенистките на летището Евелина Петрова. Благодарностите към премиера бяха заради спряната поръчка за почистването на летището и оставането на работата на почистващия персонал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай