ББЦ: Слуховете за напускащи членове на ББЦ в Перник са лъжа

ББЦ: Слуховете за напускащи членове на ББЦ в Перник са лъжа | StandartNews.com

София. Категорично опровергаваме разпространените слухове, че структурите на ББЦ в Радомир, Брезник, Земен, Ковачевци са напуснали редиците на партията. Това обявиха от пресцентъра на партията в писмо до медиите.

В съобщението се подчертава, че областният лидер на ББЦ в Пернишка област се казва Димитър Колев, извънредно областно събрание не е провеждано, а въпросният г-н Калин Иванов, подписал разпространената лъжа, е председател на община Радомир и няма как да говори от името на цялата структура.

„Областно събрание не е провеждано, а Иванов разпространява откровени лъжи по медиите. Умолявам журналистите да не се подвеждат и да разпространяват фалшиви информации, които да вкарват в заблуда аудиторията", заяви областният председател на ББЦ Перник Димитър Колев.

„Няма никакви сигнали за недоволство сред членовете ни в областта. Разпространените съобщения по медиите дезинформират обществото и са чиста провокация, която има за цел да всее смут и раздори в духа на кампанията срещу ББЦ. Очевидно зад тази акция стои неосъщестеният Ангел Славчев, който за пореден път доказва, че чрез деструктивните си действия няма място в политическия живот", добави от своя страна общинската председателка на ББЦ Перник Катя Иванова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай