Яна Грудева и Иво Аръков - водещите на „Зелената песен на България"

Концертът ще се излъчи на 8 декември от 20:00 часа в ефира на bTV

Яна Грудева и Иво Аръков - водещите на „Зелената песен на България" | StandartNews.com

София. Едно от най-усмихнатите и чаровни лица в българския ефир – Яна Грудева и един от най-актуалните млади актьори Иво Аръков, ще бъдат водещи на големия финал на „Зелената песен на България".

На финалня концерт на 7 декември в зала 1 на НДК ще станат ясни имената на победителите в музикалното състезание по инициатива на радиата N-JOY, Z-Rock, Jazz FM и Оперативна програма „Околна среда 2007-2013". Финалът ще се излъчи на 8 декември от 20:00 часа в ефира на bTV.

Яна Грудева, която в момента зрителите гледат като водеща на предаването „Африка: Звездите сигурно са полудели" в тандем с Антон Хекимян, има силно отношение към природата и застана зад идеята на „Зелената песен на България".

Иво Аръков ще се изяви за втори път като водещ на финала на „Зелената песен на България", след успешния си дебют като водещ на първото актьорско реалити "Star machine" преди 2 години. Актьорът, който печели многобройни фенове с ролята си на Антон Велев в сериала „Фамилията", споделя, че се радва да бъде част от проект с идея, посветена на природата и музиката едновременно.

Една седмица остава до кулминацията на „Зелената песен на България", когато за първи път сцената на зала 1 на НДК ще се превърне в жива борова гора. Истински дръвчета, есенни листа, трева, звездно небе са само част от елементите на грандиозния декор на събитието. На уникалния фон Графа, Михаела Филева, Били Хлапето, Криско, Революция Z, Der Hunds, Рут Колева ще изпълнят песните, създадени специално за участието им в конкурса за нова българска музика.

На грандиозното събитие ще бъдат връчени статуетки за „Зелената песен на България", за най-добър текст и най-добро видео. На www.zelenatapesen.bg тече оспорвано гласуване за фаворит в музикалното състезание.

Билетите за концерта са в продажба онлайн на www.ticketsbg.com, билетен център НДК и касата на „Кантус Фирмус" в зала „България".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай