Vivacom пусна от днес новия LG V10

Vivacom пусна от днес новия LG V10 | StandartNews.com

Смартфонът предлага двойна селфи камера и уникален звук

VIVACOM и LG Electronics представиха най-новия смартфон LG V10. Апаратът, който намери място в нашата класация за най-добрите телефони на 2015-та, най-сетне дебютира в България. Иновативният модел е разработен с максимална креативност, съчетала високотехнологичен звук със стилен и модерен дизайн. Събитието се състоя в шоурума на водещата марка в озвучителните системи Bang&Olufsen на ул. "Оборище" 10, където гостите се насладиха на красивия звук, характерен за LG V10. Моделът беше представен от Димитър Вълев, мениджър в LG Electronics България и Стефан Хинков, старши мениджър. Поп певицата Нора Караиванова от втория сезон на Music Idol зарадва всички присъстващи, като изпълни своя хит "Розови очила", докато се наслаждаваше на новия апарат.

Първият смартфон на LG от V серията е създаден, за да осигури на днешните потребители богато мултимедийно изживяване. Моделът е оборудван с 5,7-инчов QHD IPS Quantum дисплей, който увеличава продуктивността, без да оказва влияние върху живота на батерията. За това спомага и допълнителният, винаги включен втори екран, перфектен за мултитаскинг и спестяващ батерията и времето ви. Гостите на събитието имаха възможност да се запознаят отблизо с елегантния дизайн, двойната предна камера и ръчен режим на видео заснемане. Двойната селфи камера дава уникална възможност за създаване на широкоъгълни селфи фотографии. Интересни са и функциите на телефона за преработка на снимките, видеата и изключителния стабилизатор, който ще ви помогне да правите най-добрите възможни снимки и клипове във всякакви условия. LG V10 възпроизвежда HD музика с 32 bit Hi-Fi DAC качество, благодарение на разработки от ESS Technology, които за първи път се поставят в мобилно устройство. Смартфонът постига това чрез семплиране на файловете със стандартна разделителна способност в 32-битов Hi-Fi формат. Той поддържа всички възможни аудиоформати и заедно с уникалния звук на вградената в целия заден панел коланка елиминира напълно нуждата от допълнителни колони.

Иновативният LG V10 дебютира ексклузивно в магазините на VIVACOM от днес, 27 януари, с всички актуални планове SMART, които в момента предлагат 2 пъти повече минути и 3 пъти повече мегабайти. Цените на устройството започват от 39,90 лв. на месец. Всеки закупил LG V10 ще получи като подарък висококачествени Bluetooth слушалки - LG Tone Ultra, перфекно съчетаващи се както с дизайна, така и с функционалността на новия ви любим смартфон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай