Вергов стяга Владо и Захари

Вергов стяга Владо и Захари | StandartNews.com

Юлиян Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров бродят заедно из родното Черноморие вече цяла седмица. Приятелите са на национално турне с новата си постановка "Арт" на общата им продуцентска къща "Трите мечки". Довечера и утре атрактивните за дамите момчета излизат във Варна.

Режимът им по време на обиколката е абсолютно строг, но най-последователен е Владо Карамазов. Той е най-раннобуден от всички, задължително закусва с мюсли, а след това нарамва торба със здравословни храни и отива във фитнеса. Карамазов не пропуска и басейна. Обядва и се качва на сцената за репетиции.

И тримата обаче са категорични, че да са заедно на турне е много по-драматично, отколкото да са на ваканция. "Когато почиваме е по-лесно, защото мога да си взема шапката и да избягам от тези двамата, а сега няма как - на работа сме, при това на една и съща сцена", тюхка се на шега Вергов. "Е, при всички случаи се радваме, че сме край морето. Ще се опитаме да разпуснем, макар и за кратко", настроен е по-ларж Карамазов. "Трябва да се спазва режим. Така че - нито сърф, нито море, нито плаж. Със сигурност няма да им се получи. Няма да им дам грам почивка, защото хората трябва да видят също толкова добро представление, каквото се играе в София", строг е Вергов. Той обаче се оплаква, че никой не го слуша. И всъщност Владо е с претенции за тартор. А пък Захари е изключително зает и натоварен от живота - никой не може да го пипне за нищо. "Единственото, което го спасява от боя, който обикновено яде, е това, че има второ бебе. Заради неговата половинка Диана Алексиева и уважението ни към нея, както и заради двете му деца, не е малтретиран през последните две седмици", продължава с майтапите Вергов. Според тях Бахаров има лиценз само за сценичен работник и в момента работи като майстор на сцената, само заради благоволението на приятелите си.

Трите "мечки" в четвъртък и петък ще обират овации от фен клуба и ценителите на високата драматургия във Варна. Следва кратка пауза и отново хукват из залите - излизат в Пловдив (24 юни), Карлово (25 юни), Пазарджик (26 юни), Разлог (28 юни). На 29 юни ще има две представления в Сатирата - от 16,30 и 19,30.

След турнето момчетата се връщат отново към любимите си летни занимания. Карамазов няма търпение да се качи на моторите си, с които всеки път се разделя с целувки и прегръдки. Преди време Владо се увличаше по дайвинга, но сега не може да удържи на лудите скорости. Не само натиска газта до дупка, но се кани през ваканцията да посети и няколко от състезанията по европейските писти. Адреналинът го зарежда почти толкова, колкото и всяка нова роля, споделя самият той. Вергов вече споделя Карамазовата страст в жанра. Двамата ще отидат в Германия да гледат кръг от световната купа. Те обаче ще натоварят и моторите си, за да се насладят на тамошните магистрали. "Дисциплината в Германия е желязна. Така че удоволствието е голямо", не пести възторга си Владо. През август той продължава обучението си при Мартин Чой - по пистите в съседния гръцки град Серес.

Вергов обаче все така държи на велосипеда си. Той е сред най-големите радетели на колоезденето и може ли, винаги се придвижва на две колела. Юлиян е заразил с екобацила и щерка си Алена. Бахаров го очаква ваканция с деца на море. Може обаче да му се наложат полети до Лондон. Там Захари вече има агент, който не само му търси, но май му е и намерил роля в мащабна копродукция с отвъдокеанско участие. Освен всичко друго в скоро време вероятно ще започнат снимките на последния сезон на "Под прикритие". Във финалните кадри на предишния Иво Андонов беше прострелян, но не и убит. Така че екшънът продължава. Карамазов очаква да го извикат за "Дървото на живота", а Вергов все така се вихри в "Революция Z".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай