Тъмни облаци над "болния" Динко! Какво го чака

Откъде идват сериозните съмнения

Тъмни облаци над "болния" Динко! Какво го чака | StandartNews.com

Ще настъпи много сериозен обрат във връзка с издирването на  Динко от Ямбол.

Според източници, малко преди акцията Динко Вълев е бил предупреден. Още щом чува новината за предстоящото си задържане той бяга и два дни се укрива в района на Свиленград и София, където убежище му дава една от любовниците му.

Това време му е достатъчно да организира и мнимото си разболяване. Лекарят диагностицирал тежкото прединфарктно състояние на Вълев, всъщност е негов близък познат, с който издирваният, от години поддържа приятелски отношения и е един от хората с които обикалят горите с АТВ-та.

Д-р Димитър Рунков е съдов хирург и е част от екипа на болница „Сърце и мозък“ в гр. Бургас. Точно тази близост с лекаря поставя под съмнение и тежкото здравословно състояние на Вълев.

Източник разказа и за схемата по която е действала групата. Според него при катастрофа на пътя на товарен автомобил, групата на Динко се е появявала на местопроишествието за отрицателно време.

Те репатрирали тежките превозни средства до базите на Вълев. Когато собственика на камиона отидел да си го прибере сумите, които са поисквани започвали от 5000 евро.

Ако пък недай боже шофьорът на тежкотоварния автомобил почине по време на някой инцидент, то групата се активизирала на максимум и ограбвала стоката от ремаркетата.

Тогава собствениците изгаряли както с високата сума поискана в последствие за репатрирането, така и със стока за десетки хиляди левове.

Към момента Динко отново се прави на жертва и на тежко болен, и най- нагло сам, въпреки тежкото му „животозастрашаващо“ състояние обяснява пред медиите, че никой не го издирва.

Всеки момент се очаква да изтече пътеката, по която е приет в болница. Адвокатът му е подал молба в полицията Вълев сам да се яви за разпит.

Очаква се „ловецът на бежанци“ да се сдобие с обвинение за ръководене на ОПГ за кражба на товари от катастрофиралите тирове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук--- https://da.gd/keto

Откажи