Рокади на върха връхлетяха и НОИ

Кои са освободени

Рокади на върха връхлетяха и НОИ | StandartNews.com

Рокадите на върха връхлетяха и Националния осигурителен институт (НОИ). 

Правителството определи нови членове на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт (НОИ), това съобщиха от Министерския съвет след проведеното днес заседание.

Категорично! Освободиха шестима областни управители

"Във връзка с Указа на президента на България за назначаване на служебно правителство от 9 април 2024 г. се актуализира съставът на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт", посочват от МС.

От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева.

За нови членове на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт правителството определи: Ивайло Цветанов Иванов - министър на труда и социалната политика, Светозар Василев Василев - главен секретар на Министерството на труда и социалната политика, Желяз Димитров Енев - директор на дирекция „Икономическа политика" на Министерство на икономиката и индустрията.
 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи