Рокада на върха в Нова тв

Дирк Геркенс поема ролята на главен изпълнителен директор

Рокада на върха в Нова тв | StandartNews.com

Рокада на върха в Нова тв. Считано от днес, 21 февруари 2024 г., Дирк Геркенс поема ролята на главен изпълнителен директор на „Нова Броудкастинг Груп“, част от United Media.

Като член на управителния съвет и директор „Програми, продукция и рекламни продажби“ на United Media, Геркенс встъпва в новата длъжност с 25 години опит в телевизионната индустрия. Поема ролята от Стефана Здравкова.

Преди да се присъедини към United Media, Дирк Геркенс е главен изпълнителен директор на RTL Klub и TV2 в Унгария. Активно участва в интеграцията на „Нова Броудкастинг Груп“ след придобиването ѝ от United Group през 2020 г., като успешно съчетава ръководната си роля в United Media с позицията на изпълнителен директор на Nova от 2021 г. до 2022 г.

Александра Суботич, изпълнителен директор на United Media заявява: "С увереност считам, че Дирк ще гарантира успешното продължаване на дейността на Нова Броудкастинг Груп като опитен медиен експерт с ценни познания за българския пазар. Благодарим на Стефана за нейната работа".

Стефана Здравкова е назначена за главен изпълнителен директор на „Нова Броудкастинг Груп“ през 2022 г. Преди това тя е изпълнителен директор на „Нетинфо“ от юни 2019 г. до май 2022 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Против
преди 2 месеца

Продажната за България телевизия, наречена "NOVA". Дори на самия 24 Май тия подлоги на чужди интереси не са в състояние макар и за един-единствен да си сложат за лого "НОВА". Тия измети както и ония от bTV (понеже такава телевизия като бТВ не съществува), трябва да бъдат за национално предателство на чуждестранни интереси. Да бъдете проклети во веки !

Откажи
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи