Подаръци за медици и полицаи, дежурни на Нова година

Сдружението за модерна търговия в партньорство с Министерствата на здравеопазването и икономиката даряват пакети с хранителни продукти

Подаръци за медици и полицаи, дежурни на Нова година | StandartNews.com

Сдружението за модерна търговия прави новогодишен жест към медиците и полицаите на първа линия в празничната нощ.

Търговските вериги дариха част от средствата, с които Министерство на здравеопазването и Министерство на икономиката подготвиха подаръци за дежурните тази нощ медицински и полицейски екипи. С финансовата и логистичната помощ на веригите, комплекти с хранителни продукти ще бъдат доставени до всяка болница и полицейско управление в страната. Така подаръците ще стигнат до хората, които и в празничната нощ няма да бъдат със семействата си, за да се грижат за здравето и сигурността ни.

В инициативата се включиха Аванти, BILLA, dm, Kaufland, Lidl, ProMarket, Т Мarket, Фантастико и Хиполенд. „Благодарим ви“ е посланието, което компаниите отправят към екипите с признателност за техните професионализъм, съпричастност и лишения в трудните месеци на пандемията.

„Изпращаме година на изпитания, страхове, изолация и раздели, но и на състрадание и добротворство, на споделяне и общо усилие в името на живота, което хиляди медицински и полицейски екипи приеха за свой дълг и отговорност. 2020-та ни показа и че успехът на първата линия е възможен само, ако всички стоим зад нея. Затова нека останем с тях! Вярваме, че 2021-ва ще бъде годината, в която със силата на науката, знанията на специалистите и дисциплината на всеки от нас, ще преодолеем изпитанието „COVID - 19“, каза изпълнителният директор на Сдружението за модерна търговия Йордан Матеев.

Компаниите от СМТ честитят на всички Рождество Христово и ви пожелават щастлива нова година!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай