Невиждан воден ад заля български град!

Колко вода се е изсипала на квадратен метър

Невиждан воден ад заля български град! | StandartNews.com

Аномалиите на времето през февруари продължават.

Падналият дъжд през последното денонощие в Златоград е 195 литра на квадратен метър, съобщи за БТА заместник-кметът Елмира Угорлиева. Данните са на една от измервателните станции в града.

Проливните валежи, придружени с много силни пориви на вятъра, са предизвикали десетки щети. „Има паднали земни маси по пътя за селата Ерма река и Долен, както и за Граничният контролно-пропускателен пункт (ГКПП) Златоград – Термес. В централните градски части вятърът е повалил дървета и е изпочупил клони“, допълни Угорлиева.

Наводнени са избените помещения и на жилищен блок в Златоград. В момента се изпомпва водата от помещенията.

Нивото на язовир Златоград е под кота преливник – минус 6 метра и 18 сантиметра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Сийка
преди 2 месеца

Няма такива работи бе.От сутринта гледам всички телевизии.Такова нещо няма!Какви дъждове.Те и преди дни говореха ,че сняг половин метър ще ни затрупа днес?Вчера температура на телевизора стоя на 19градуса,чак до полунощ.Няма кой да я смени.Всички са ошашавени.

Откажи
Стоян
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи
Ташко
преди 2 месеца

Исскам, ама с теббб...

Откажи
Ташко
преди 2 месеца

И ти да си отдолу

Откажи