Милионерска съпруга с шокираща изповед! Признанието

Каквдо разказа Бояна Шарлопова

Милионерска съпруга с шокираща изповед! Признанието | StandartNews.com

Наша милионерска съпруга изпадна в емоционално откровение за личния си живот.

Бояна Шарлопова тази вечер е домакиня в предаването "Черешката на тортата". За гостите си тя сготви традиционна коледна вечеря от собственото си детство, така както я е учила баба й. Към нея добави и мъжка ракия с билки.

Като млада бях доста скромна, не обичах да съм център на внимание. Завърших микробиология и генетика, и именно така започнах работа във фабриката на бъдещия си съпруг. На 23 декември беше служебното коледно тържество, където спечелих конкурс. Когато се качих на сцената, наградата ми бе връчена именно от Шарлопов. Той беше първия, който си позволяваше да говори с мен така директно, разказа бизнесдамата. 

Каза, че много ме харесва и че иска да има три деца от мен, разказа тя. 

Бях шокирана, защото ние изобщо не се познавахме, коментира тя.

Година и половина след тази първа среща започна да се случва нещо между нас. тогава реших, че ще му родя три деца. Станаха четири заради близнаците. Много го обичах. Дори месец преди той да почине си дадох сметка, че не мога да живея без него. Винаги съм си мислила, че и това беше урок от него, да ме остави по този начин. Той винаги е бил най-големия ми учител. Но ми показа, че и без него мога да живея, коментира тя.

Най-трудно ми беше да продължа бизнеса му там, където има съдружници. Най-сантиментално ми беше да се разделя с хотела ни в Пампорово, тъй като там сме се женили два пъти, там са проходили децата ни, там са и кръщавани, разказа тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Веси
преди 4 месеца

Глупости, бързали сте да поднесете клюки . Продала е хотела в Германия!

Откажи
Бай онзи
преди 4 месеца

Глупости, какво ли не правят многото пари

Откажи
иван
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи