Двама в болница след тежкото произшествие с автобус в София

Жената е в тежко състояние, водачът е с контузия на гръдния кош

Двама в болница след тежкото произшествие с автобус в София | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

Тежко остава състоянието на една от пострадалите при катастрофата с автобус в София. Това е информацията, подадена от болницата към Столичния автотранспорт, каза пред Нова телевизия Борислав Попов, началник на отдел „Безопасност на движението”.

Снощи автобус от градския транспорт блъсна пешеходка на тротоар и кола в квартал „Дианабад”. Сигналът е подаден малко след 18:00 часа, след като превозното средство навлязло в насрещното движение и се ударило в бордюра. Пострадали са 4-ма души, като най-тежко е състоянието на пешеходката. По-леко пострадали са шофьорът и двама пътници от автобуса.

„Жената е в тежко състояние, водачът е с контузия на гръдния кош и е оставен за лечение в болницата. Две пътнички са посетили „Пирогов”, прегледани и освободени са”, каза Попов.

Той обясни и как се е стигнало до инцидента. На кръстовището на „Г.М. Димитров” и „Габровски” на шофьора му е прилошало, загубил е съзнание, навлязъл е в насрещното платно, ударил е пресичаща жена и се е ударил в два паркирани автомобила.

Попов е категоричен, че този шофьор, който е дългогодишен служител, не е взимал допълнителни смени. Имал е повече часове, но часовото му време за почивка е спазено. Мъжът е 59-годишен, не е имал здравословни проблеми.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Samuelblami
преди 3 месеца

[url=https://trazodone.best/]trazodone 100 mg pill[/url]

Откажи