Търсят мъж за кражби във Владая и Княжево

Търсят мъж за кражби във Владая и Княжево | StandartNews.com

Мъж, заподозрян в кражби от домове в кв. Кнажево и с. Владая, се издирва от Шесто РУ-СДВР. Той е висок към 175-180 см., с кестенява коса, нормално телосложение, с леко челно оплешивяване, с перчем. Облечен в тъмносиня шуба марка „Адидас".

Самоличността на издирвания не е ясна. Предполага се, че е свързан с два случая на кражби, по които са образувани досъдебни производства срещу неизвестен извършител. ю

Едната кражба е станала в периода между 19 февруари и 3 март 2016г. От къща в с. Владая са отнети картини, медни съдове, меден полилей, релефни пана, декоративна нощна лампа и смесител за вода, както и декоративни елементи.

По-късно полицаите установили, че част т откраднатите предмети са продадени от заподозрения на 20 и 24 февруари в антикварен магазин. Лицето е уловено от охранителни камери в обекта, уточниха от МВР.

Всички, които разпознават мъжа от публикуваните снимки и имат информация за него, могат да сигнализираъ полицията на следните телефони: 029821924 - началник Д. Луков; 029821735 - М. Димитров; 029821760 – дежурен в Шесто РУ-СДВР; тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай