Пореден джигит запали мрежата. Кара с 300 км. в час

А клипове с подобна скорост, публикувани от него, има още

Пореден джигит запали мрежата. Кара с 300 км. в час | StandartNews.com

Пореден джигит сподели видео в  социалните мрежи. Шофьорът се похвали как с луксозния си автомобил вдигна 300 километра в час.

Под музикален съпровод и при ограничение от 120 километра в час шофьорът натиска педала на газта, а километражът удря почти 300 километра в час.

Николай Радев определя себе си като доктор и народен лечител. А от публикации в социалните мрежи става ясно, че е диджей. Отказа коментар пред bTV, но потвърди, че той е шофирал.

А клипове с подобна скорост, публикувани от него, има още. В друго видео споделя, че е „възхитен от новия участък на магистрала „Струма“.

„Тотално безумие и безрасъдство е, защото автомобил с тази скорост е буквално снаряд, който би помел всичко, което срещне по пътя си“ категоричен е Илия Тодоров от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи. 

Според него с такава скорост дори и малка маневра може да бъде фатална. „Дори да приемем, че това е изключително опитен водач с добре подготвена кола, той може да претърпи инцидент – ако например има дупка и този автомобил мине през нея с тази скорост, най-малкото ще се пръсне гумата. Това ще доведе до неконтролирано завъртане на автомобила и помитане на всичко по пътя му“, отбелязва още Илия Тодоров.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай