Излязоха подробности за жестокото престъпление в Маноле

Жертвите са 61-годишният Иван с прякор Гълъба и жена му Атанаска на 57 г.

Излязоха подробности за жестокото престъпление в Маноле | StandartNews.com

Източник: бТВ

Ромската махала на пловдивското село Маноле е втрещена и шокирана от двойното убийство и самоубийство станало тази нощ, пише БЛИЦ.

Жертвите са 61-годишният Иван с прякор Гълъба и жена му Атанаска на 57 г. Зетят, който ги е екзекутирал с незаконната си пушка е Васко Запрянов.

Съпругата на убиеца - Таня, е подала сигнал в полицията за зверството, а нейният брат Запрян, на когото викали Панчо, е ранен в крака.

Таня е работела в магазин, който са държали родителите ѝ.

В момента махала е отцепена от полиция и жандармерия в доста голям периметър. Нито роднини, нито близки се допускат до мястото на престъплението.

Братовчедка разказа, че в семейството е имало доста скандали. Съпругът е бил вечно ядосан и гневен. С жена му имат две деца - момичета на 10 и 16 години.

Децата не са били свидетели на убийството. В момента те се намират в полицейския участък.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Двойно убийство и самоубийство! България е потресена

Братовчедката на убиеца разказва, че въпреки, че често се ядосвал, Васко Запрянов бил добро момче. Грижил се за семейството си и работел в строителството.

Снощният скандал и последвалите убийства вероятно са провокирани от това, че за пореден път Таня се скарала със съпруга си и отишла да живее при родителите си, където била и тази нощ.

Никой не може да посочи каква е конкретната причина за постоянните скандали между двамата, но хора от селото предположиха, че избитите родители честото са се месили в отношенията между съпрузите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай