Адвокатката на Златанов с подозрения за убийството на баща ѝ

Адвокатката на Златанов с подозрения за убийството на баща ѝ | StandartNews.com

София. Адвокатката на Филип Златанов Ирен Савова подозира, че баща ѝ е убит при пътен инцидент заради случая с тефтерчето, съобщи тя пред Нова телевизия.

Инцидентът е станал на 9 декември, а в същия ден Савова получила странни обаждания, заради които подозира, че дори е направен опит да бъде отвлечена.

„Рано сутринта ми се обади мъж, представящ се зам.-шеф на полицейския участък в Божурище и настояваше да бъда адвокат на един от задържаните. Мотивът му беше, че лично му се е обадил посланикът на Словения, че става въпрос за чужд гражданин и посолството моли много настоятелно. Уговорихме се да се чуем в по-късен час", разказа Савова.

"След като разбра, че няма да изляза веднага от кантората и че това, което предлагам е да отиде друг колега, тогава започна да ми предлага всякакви варианти, за да се съобразят с моята програма, за да бъда лично на мястото в Божурище. Стигнахме до уговорка за 17.00 часа, за да направим съответните проверки. В момента, в който тази проверка приключи, се оказа, че такъв човек не съществува и няма подобен служител в РПУ-Божурище. Опитах да се свържа обратно на телефона, но вече нямаше връзка", каза още адвокатката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай