Водеща американска компания навлиза в България

Лидер е в собствения си сектор

Водеща американска компания навлиза в България | StandartNews.com

Един от най-големите глобални доставчици на облачно-базирани решения за бизнес комуникации стъпва на българския пазар с откриване на център за поддръжка и развитие. 

Като лидер в сектора, RingCentral комбинира телефонни разговори, съобщения, контактни центрове и видео срещи с помощта на интегриран изкуствен интелект. Офисът на компанията в София ще бъде открит през идните седмици, а формирането на екип от ИТ специалисти вече е започнало, съобщиха от компанията.

,,Избрахме България, за да изградим тук един от най-големите технологични центрове на компанията. Решението дойде в отговор на това, че България е разрастващ се пазар, с голям потенциал и достатъчно талантливи кадри”, заяви Феликс Кислик, вицепрезидент, генерален мениджър за региона EMEA, продукти и технологии в RingCentral.

,,Вярваме, че с дейността си ще дадем принос за местната икономика и екосистема в следващите години. Центърът ни тук ще работи в посока развитие и поддръжка на всички наши продуктови линии”, допълни той.

RingCentral оперира в цял свят, като доставя комуникационни решения за бизнеса. Водещият продукт на компанията, RingCentral MVP, обединява съобщения, видео и телефонни  разговори в едно, чрез което оптимизира работните процеси и улеснява сътрудничеството между служители и екипи.

Американският доставчик успешно интегрира възможностите на изкуствения интелект в своето продуктово портфолио. Пример за такава интеграция са наскоро обявената платформа RingCX – контактен център, чиято основна функционалност е AI, както и RingCentral Events, универсалното решение на компанията за виртуални, реални или хибридни събития.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
dichec
преди 5 месеца

Абсолютно вятър работа...колцентъра с Мин.брой служители.

Откажи
Гост
преди 5 месеца

Мост е необходим между разклона за Резбарци и Арпезос (точно до въжения мост) и двулентово разширение на улицата между въжения мост и Арпезос

Откажи