Vivacom със страхотна лятна оферта на смарт устройства Huawei

Част от кампанията са двата смартфона от последната серия Nova 12 на Huawei – Nova 12i и Nova 12SE

Vivacom със страхотна лятна оферта на смарт устройства Huawei | StandartNews.com

През юли Vivacom се включва в „Месеца на здравето“ на Huawei със страхотни предложения на смарт устройства. В „Месеца на здравето“ потребители могат изберат от смартфони и смарт устройства, които са идеален аксесоар за цялостен мониторинг на здравето по време на спортуване. Всички устройства се предлагат в комбинация с новите планове на Vivacom - Unlimited 20, Unlimited 200 и Unlimited MAX, които имат най-голямата добавена стойност за клиентите на телекома досега. Новите планове осигуряват неограничени изживявания с двойно по-високи скорости, неограничени мегабайти, минути и SMS-и в България, роуминг MB в ЕС, а също и роуминг MB дори и в 13 държави извън ЕС.

Част от кампанията са двата смартфона от последната серия Nova 12 на Huawei – Nova 12i и Nova 12SE, които се предлагат в комплект с безжичните слушалки FreeBuds SE. Huawei Nova 12 SE улавя невероятни кадри благодарение на 108 МР тройна камера и 32 МР селфи камера и разполага с 66W бързо зареждане. Вторият модел - Huawei Nova 12i, също използва 108 МР основна камера за зашеметяващи кадри, но предлага още по-издръжлива 5000 mAh батерия и 256 GB вътрешна памет за съхранение на файлове.

На промоционална цена са стилните и функционални смарт часовници на Huawei от сериите GT4 и Fit3. Те са съвместими с IOS и Android и могат да бъдат и стилно допълнение към ежедневната визия на всеки. С атрактивна отстъпка потребителите могат да изберат и слушалките Huawei FreeClip. Те осигуряват неповторимо удобство при носене, първокласен звук и 36 часа живот на батерията. 

Повече информация за лятната кампания на Huawei във Vivacom, можете да видите ТУК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Стотици футболни фенове се включиха във футболното предизвикателство на Vivacom - EON Sports Mode Subsoccer® Champ

Стотици футболни фенове се включиха във футболното предизвикателство на Vivacom - EON Sports Mode Subsoccer® Champ

Спортният журналист Александър Костадинов влезе в ролята на съдия на турнира по футбол на маса, а младите надежди от Лудогорец се състезаваха за побед...

Коментирай