Свекърва потресе младоженци! Нечовешка наглост

Двойката останала изумена от искането

Свекърва потресе младоженци! Нечовешка наглост | StandartNews.com

Млада родилка беше изумена, когато разбра, че свекърва й е таксувала семейството й за време и покупки за почистване на къщата, докато тя е в болницата да ражда.  

По време на бременността жената очаквала с нетърпение раждането на детето си и, както често се случва, планирала как ще се справят с приемането в болница и грижите за другите членове на семейството в случай на внезапни събития. Тя разчитала на подкрепата на семейството и била много благодарна, когато свекърва й предложила да се грижи за кучетата, когато водата й изтекла преди раждането.

Двойката обаче била изненадана, когато открила бележка върху хладилника с прикрепена разписка за почистване, пише Mirror. Съпрузите поставили под съмнение причините за сметката и останали смаяни от наглостта на майката на съпруга.

Младата майка се обърна към общността на Reddit, за да разкаже за ситуацията.

„Докато бяхме в болницата, 59-годишната ми свекърва любезно предложи да се грижи за нашите кучета и ние бяхме много благодарни. Но когато се прибрахме вчера, открих, че свекърва ми беше оставила касова разписка и бележка на хладилника, в която пишеше, че е почистила килима в спалнята ми и би искала да й бъде платено за това. Освен това тя поела отговорността за почистването на останалата част от къщата и предлага да платим за нейните услуги цена от $25 на час плюс $200 разходи за хранителни стоки." 

Жената сподели, че оценява усилията на свекърва си да почисти килима и другите стаи, но никой от семейството не я е карал да го прави. Съпругът й изпрати на майка си следното съобщение:

„Здравей, мамо, наистина оценяваме помощта ти през последните няколко дни, когато (името на съпругата) беше в болницата. Бяхме много доволни, че някой се погрижи за кучетата. Забелязахме в бележката ти и касовата бележка на хладилника и сме малко озадачени, че сте се заели да:

1. ровите из къщата, тъй като никой от нас не ти е казал, че водата е изтекла в спалнята, 2. отидете и купете за стотици долари почистващи продукти и след това 3. да ни таксувате за вашето време и горепосочените продукти. Бихме искали също да попитаме къде са тези почистващи продукти, тъй като ако плащаме за тях, тогава, разбира се, бихме искали да ги получим.

"Когато ви поверихме нашите кучета, ние наистина разчитахме на доброволна помощ, а не на търговски услуги. Ние сме семейство и сме обидени, че нещо подобно се случи, когато (името на съпругата) беше в такова състояние", заключава разочарованият син.

Но свекървата не отговори на това съобщение, а само отбеляза, че „е направила това от добротата на сърцето си“ и нарече двойката „неблагодарна“. Други членове на семейството също се изказаха, като казаха, че тя „не е трябвало да помага“, но го е направила заради „добрата си душа“ въпреки възрастта си. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
koftan
преди 6 месеца

Какво да се чудя, американци... те са тъпи , но умеят да обръщат всичко в пари

Откажи