Скопие се изгаври с България. Вкара футбола в кампанията си (ВИДЕО)

В измисления двубой, за който е направено специално видео, София и Скопие са представени като яростни противници

Скопие се изгаври с България. Вкара футбола в кампанията си (ВИДЕО) | StandartNews.com

Социалдемократическият съюз на Македония (СДСМ) за пореден път използва примитивна антибългарска пропаганда в предизборната си кампания, предаде БГНЕС.

Партията изобрази България като защитник във футболен мач, който агресивно се опитва да спре македонския нападател да стигне до вратата, внушавайки, че страната ни спира Македония за нейната европейска интеграция.

В измисления двубой, за който е направено специално видео, София и Скопие са представени като яростни противници. Играчът с българските цветове дърпа македонския нападател за фланелката. Изобразени са също гръцки и френски „защитници“, които пречат на македонския футболист да отбележи гол.

„Бъдещето на Македония не е игра. Всяко предизвикателство, което преодоляваме, ни доближава до целта. Само СДСМ има ясна визия и сила да отведе Македония в Европейския съюз. Заедно ще победим. Няма отказ от бъдещето", казва бившият премиер Димитър Ковачевски във видеото.

На 24 април ще се проведе първият тур на президентските избори в РСМ. Парламентарните избори ще са на 8 май, заедно с втори тур на президентските.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай