Пътници в самолет вързаха жена за седалката

Пасажерката се събличала и обличала, била взела наркотик

Пътници в самолет вързаха жена за седалката | StandartNews.com

Жена от Новосибирск беше вързана за седалката на борда на самолета поради неадекватно поведение. Това съобщава сибирският департамент по транспорта на Министерството на вътрешните работи на Русия, пише Газета.ру.

"Служители от Министерството на вътрешните работи, които работят на летището в Толмачево, са получи съобщение, че полицаите трябва да се качат на борда на самолет, пристигащ от Владивосток, поради неподходящо поведение на пътник", казаха от ведомството.

Полицията установява, че 15 минути след излитането на самолета, една от пасажерите е станала от мястото си и е започнала да обикаля кабината, обличайки и събличайки горното си облекло. Жената не реагирала на забележките на стюардесите и е била дезориентирана. В резултат на това пътниците, заедно с екипажа на самолета, са завързали жената за стола с лента и въже. В това положение тя е останала докато самолетът е кацнал.

Полицейски служители задържаха нарушителката. 39-годишната жена призна, че е използвала синтетичен наркотик, преди да излети от Владивосток.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай