Прасе отказа да го колят и изуми хората!

Къде стана странната случка

Прасе отказа да го колят и изуми хората! | StandartNews.com

Прасе, което отказа да се подчинява, шашна хората.

Шофьори на магистрала в Онтарио, Канада, бяха шашнати от бездомно прасе на магистралата. Най-вероятно животното е скочило от камион. 

То не можело да си намери място и се лутало по пътя, разминавайки се с минаващи коли. Местната служба за спасяване на животни Ground Search and Rescue KW написа за тази странна история на страницата си във Facebook .

Съоснователят на организацията, Катрин Бъртеншоу, каза, че е започнала да получава обаждания от загрижени очевидци около 15 часа във вторник, 28 ноември.

Жената незабавно информирала всички съответни служби, по-специално тя се обади на служители на реда от Онтарио и се обадила в Министерството на транспорта.

В коментарите под публикацията на Ground Search and Rescue KW разтревожени хора са силно притеснени за съдбата на прасето.

"Тя просто не иска да става бекон! Не я карайте да се връща в камиона!", "Горката, тя е преживяла толкова много стрес!", "Ужасно е, тя отчаяно се опитва да избяга от касапницата, ” „Надявам се, че вече е в безопасност”, „Какво изобщо се случва това, Господи Исусе?” - пишат те.

В крайна сметка Ground Search and Rescue KW каза, че критичната ситуация е разрешена без наранявания, пише Глас Нюз.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Jesika
преди 4 месеца

Най-продаваното лекарство за отслабване в света е вече и в България. Бързи резултати, подходящи за всеки, абсолютно безопасни, ще отслабнете без диета и спорт, резултатът е гарантиран, eто oфициaлния caйт.----- http://gg.gg/ketobg

Откажи