Отговор от Кремъл. Песков изплю камъчето за Тръмп

Милиардерът заяви, че може да сложи край на войната, ако бъде избран за президент на САЩ

Отговор от Кремъл. Песков изплю камъчето за Тръмп | StandartNews.com

Кремъл не е влизал във връзка с кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп по въпроса за уреждането на конфликта в Украйна. Това съобщи руското президентство, цитирано от "Ройтерс".

На митинг в Ню Хемпшир преди дни кандидатът за втори мандат като президент на САЩ Доналд Тръмп обяви, че ако бъде преизбран на изборите през ноември, ще спре войната в Украйна още преди да встъпи в длъжност през януари догодина, припомня БТА.

По думите на говорителя на Кремъл Дмитрий Песков руското ръководство няма представа как точно Тръмп възнамерява да реши въпроса, в случай че спечели изборите.

"Не, не разполагаме със сведения как това би могло да стане", каза той в отговор на журналистически въпрос, цитиран от ТАСС. Помолен да коментира възможно взаимодействие на руската дипломация с Тръмп по темата, Песков отбеляза, че на този етап "не е имало никакви контакти" с него.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Марк
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи