Невиждано! Учителка подпали училище

В подкрепа за украинската армия

Невиждано! Учителка подпали училище | StandartNews.com

Руска учителка  подпали училище, след което е задържана. Във видеоклип в интернет тя заявила подкрепата си за украинската армия, съобщи руският следствен комитет.

Според каналите в Telegram Mash и Shot Галина С. е била манипулирана от "украински измамници", които също така я насърчили да вземе пари назаем.

Руските власти я обвиняват, че е публикувала в интернет видеоклип в подкрепа на украинската армия, преди да подпали училище в Чебоксари, в централна Русия.

"Пожарът е бил бързо потушен и никой не е пострадал", се каза в изявление на комитета.

Започнало е разследване за терористичен акт, а учителката е задържана под стража за два месеца, се уточнява в съобщението.

От началото на руската офанзива в Украйна през февруари 2022 г. много хора бяха арестувани, след като бяха обвинени в подготовка на саботажни действия или противопоставяне на нападението на Москва над Киев.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
ivory
преди 2 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи
Serglog
преди 2 месеца

[url=http://zmkshop.ru/stati/fakhverk-metallokonstruktsii-izgotovlenie/]фаферки металлоконструкций что это такое[/url]

Откажи