Черен списък! Русия нарочи американски сенатор

Сенатор Линдзи Греъм е известен с антируските си позиции

Черен списък! Русия нарочи американски сенатор | StandartNews.com

Сенаторът от САЩ Линдзи Греъм бе включен в руския "списък на терористите и екстремистите", предаде Ройтерс, като се позова на уебсайта на органа за финансов надзор "Росфинмониторинг".

Сенатор Греъм, известен с антируските си позиции, неведнъж е призовавал Русия да бъде добавена в списъка на САЩ като страна, спонсорираща тероризма, съобщи ТАСС. Според агенцията американският сенатор е предлагал и различни варианти за затягане на санкциите срещу Русия.

В регистъра е включена и известната руска екоактивистка Евгения Чирикова (призната за чуждестранен агент в Руската федерация), която в момента се намира извън пределите на страната.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vikos
преди 2 месеца

Шокиран съм, наскоро научих, че 90% от хората са заразени с пapaзити, поради тях имаме повечето заболявания (включително рак), алергии, хронична умора и главоболие, торбички под очите, акне и папиломи, чести настинки и слаб имунитет, тази инфекция бавно ни убива. Вземете теста и разберете дали сте заразени и как да спасите себе си и близките си------ https://shout.to/testa

Откажи