Завръща ли се? Истината от Надал

Ииска да играе в Абу Даби през декември

Завръща ли се? Истината от Надал | StandartNews.com

Завръка ли на корта Рафаел Надал? Въпрвос, вълнуващ много фенове.

Рафаел Надал, който е извън игра заради контузия на стъпалото от загубата на полуфиналите на Ролан Гарос, заяви в понеделник, че иска да се завърне в Абу Даби през декември, целейки се в участие на Аустрелиън Оупън през януари.

„Възнамерявам да играя на Абу Даби през декември и след това в турнир преди Австралия, а след това и на Аустрелиън Оупън. Това е целта ми. Работим усилено, за да осъществим този план“, каза испанецът на рекламно събитие в Париж.

35-годишният тенисист може да бъде изправен пред по-отслабена конкуренция предвид несигурността, която продължава да циркулира около коронавирусните правила за първия за годината турнир от Шлема, който ще се проведе между 17-30 януари в Мелбърн.

"Контузията в стъпалото ми все още се нуждае от подобрение, но вече тренирам почти по час и половина на ден, което е положително.

Някои дни са по-добри от други, но започвам да имам много повече позитивни дни отколкото негативни, така че съм на прав път. Тренирам, чувствам се по-добре. Обратно на корта съм“, завърши 20-кратният шампион в турнирите от Големия шлем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай