Янев: Никой няма да ни подарява победите

Янев: Никой няма да ни подарява победите | StandartNews.com

„Нещата няма да стават лесно и никой няма да ни подарява победите. Трябват игра и победи. Надявам се да не създаваме проблеми на гостуващите отбори и тези, с които ще играем". Това заяви треньорът на ЦСКА Христо Янев след победата с 3:0 над "Струмска слава" тази вечер.

Треньорът изтъкна, че победите във "В" група няма да идват лесно.

„Натиск от наша страна към БФС няма. Ние искаме да играем и по най-честния и достоен начин да се изкачим в професионалните нива в българския футбол. Никой от нас няма да оказва натиск под каквато и да е форма. Искаме всичко да е по правилата", коментира той по повод сложната ситуация преди двубоя.

„Казах, че няма да коментирам съдийството и ще го направя. Не може да има скарване между Владимир Манчев и Иван Колев. Недопустимо е футболист на ЦСКА да се разправя със съдии, противници или фенове", каза още той.

„Противниковият тим се защитаваше доста добре и ние не успяхме да вкараме доста от нашите възможности. Да отдадем заслуженото на съперника за това нещо. Много малко ще бъдат отборите, които ще се надиграват с нас. Надявам се да има отбори, които ще ни предложат нещо по-различно. Главното е ние да сме концентрирани и да не подхождаме с доза излишно самочувствие, да показваме това, което можем на терена", продължи Янев.

„Благодаря на феновете. Има за кого да играем и за кого да се борим. Моля ги да бъдат толерантни като днес и да не забравяме, че трябва да сме търпеливи. Да не забравяме, че мачът се печели и в 90-ата минута", заключи той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай