ВИДЕО: Моуриньо полудя от радост, разсърди Пелегрини

ВИДЕО: Моуриньо полудя от радост, разсърди Пелегрини  | StandartNews.com

Лондон. Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо се защити, след като не се поздрави с Мануел Пелегрини след вчерашната драматична победа на "сините" над Манчестър Сити с 2:1 на "Стамфорд Бридж". Португалецът изрази бурно радостта си след гола на Фернандо Торес в заключителните минути на двубоя. Моуриньо отпразнува попадението с публиката, зад скамейката на гостите. А след края на двубоя Пелегрини отказа ръкостискане със своя колега.

Моуриньо призна, че не е искал да засегне Сити или Пелегрини, с който вече имат история от престоя им в Испания.

"От Челси са виновни за случката. Защото исках да купя сезонна карта за сина ми, а от клуба ми дадоха такава, но с място зад скамейката на гостите. На децата ми трябва да дадат място зад моята скамейка. Бях обещал на сина си да отида при него и така направих. Но това е в следствие на драмата, която се разви в последния момента", започна Моуриньо.

"Миналата година победих Ман Сити в последната минута в Мадрид, след което се плъзнах по колене на терена и си унищожих панталона. Загубих в последната минута срещу Байерн, все едно някой ми заби нож в гърба.Това е емоцията от играта. Ако от Сити повярват, че съм отишъл там заради сина си - добре, ако мислят обратното, извинявам им се, ако чувстват, че съм направил нещо лошо", продължи португалецът.

"Не мисля, че Пелегрини показа липса на уважение като не дойде да ме поздрави. Ако е бил тъжен заради резултата, разбирам го. Приемам и ако е мислил, че правя нещо лошо като празнувам зад тяхната скамейка. Няма проблем", каза още мениджърът на Челси.

"Не си стиснахме ръцете. Не исках да го правя. Не очаквам нищо по-различно от него", коментира ситуацията пък Мануел Пелегрини.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай