Ветераните на Локо Пловдив и Динамо Москва с голово шоу

Мачът на "Лаута" завърши 3:3

Ветераните на Локо Пловдив и Динамо Москва с голово шоу | StandartNews.com

Ветераните на Локомотив и Динамо (Москва) направиха 3:3 в истинско шоу на „Лаута“. Старт на мача дадоха легендите Валерий Юрин, Христо Бонев и Гочо Василев.

Локомотив поведе с гол от съблекалнята на Георги Иванов-Гонзо. Георги Мечечиев удвои преднината на „черно-белите“. Динамо намали на 2:1, а Краси Димитров с красив гол да направи 3:1. Гостите стигнаха до равенството 3:3, като последното попадение падна от дузпа.

Гол на Локомотив пък беше отменен от ВАР. Съдията Атанас Узунов „изгледа“ на телевизор „ветеран“ една от спорните ситуации и се увери, че има засада при гола. Жълт картон получи един от асистентите на главния рефер, който „забрави“ да вдигне флага за засада. Треньорът на Локомотив Ганчо Пеев също беше предупреден официално  заради „реплики“ към съдията.

Ветераните на Динамо (Москва) изненадоха с подаръци Христо Крушарски на галавечерята след мача. Руснаците подариха на собственика на „черно-белите“ портрет на легендарния вратар Лев Яшин, както и биография на играча, подписана от ветераните на Динамо.

Президентът на ветераните на Динамо (Москва) Владимир Долбоносов определи престоя като петзвезден. 

"Дружбата победи. Всичко в Пловдив ни хареса. Ще се върнем в Москва само и единствено с хубави впечатления. Имахме чудесна културна програма, запознахме се с Пловдив, имахме екскурзии. А и се зарадвахме на българското слънце. Бих определил престоя ни като петвезден", заяви Долбоносов пред официалния сайт на Локомотив Пд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай