Томов: Аз съм най-успешният шеф

Дълговете уплашили и "Газпром"

Томов: Аз съм най-успешният шеф | StandartNews.com

София. "Както и Стойчо Младенов каза, аз съм най-успешният президент на ЦСКА, похвали се Александър Томов пред "Стандарт".

"За 80 мача имам 3 загуби и съм оставил клуба на печалба", добави той, макар че беше изгонен от "Армията" с канонада от бутилки. Томов призна, че е част от групата, която е готова да спаси ЦСКА, но поясни, че ще помага само с опит. "Не съм кой знае какъв богаташ, че да давам пари, имам титли - д-р. и професор, и мога да бъда полезен по друг начин. Искам да остана на заден план. Няма да бъда началник", каза още той.

"Преговорите се водят от адвокати и г-н Александър Тодоров, делегиран да представлява въпросната група бизнесмени", добави Томов. "Няма да има демонстрации и показност. Преговорите не са спирали. Когато има нещо конкретно, ще го съобщим. Не искам фалит - това ще пагубно не само за ЦСКА, но и за българския футбол", продължи бившият президент на "червените".

Иво Иванов: Като бебе съм, спя и плача по 2 ч.

Собственикът на ЦСКА Иво Иванов се появи вчера на "Армията", но явно само за да говори пред журналисти, тъй като никой от бизнесмените, които искат да купят "червените", не се появи. "Аз разбрах от медиите вчера (б. р. - в петък) в 17,30 ч за това, че бизнесмени искат да купят ЦСКА. Преди това не знаех нищо. Говорих с Александър Тодоров по телефона два пъти. Имаме среща довечера. Но дори нямам идея с кого ще преговарям", обясни Иванов, след като слезе от колата си. Явно ще се разчита единствено на новото дружество "ЦСКА 1923".

Шефът допълни, че в момента спи спокойно. "Като бебе съм - 2 часа спя, 2 часа плача", изцепи се Иванов. Той говори и за базата в Панчарево. "Опитахме се да я направим, но видиш ли, не стана. Това да не е вила, в която водиш любовницата си", допълни Иванов. Той се обърна и към Александър Томов. "Ако има идея и предложения - да заповяда. Какво да кажа за Стоичков? Не знам къде е", добави Иванов.

"Когато стана ясно, че аз ще участвам в проекта ЦСКА, Васил Божков ме извика и ми каза, че не ме слуша главата. Вече не се интересувам от спорт, наистина", добави още шефът на "червените".

Дълговете уплашили и "Газпром"

Мините на "Армията" се прогонили "Газпром". Това разкри бившият премиер Бойко Борисов в отговор на атаката на Христо Стоичков.

Камата постави три остри въпроса на лидера ГЕРБ чрез в. Труд. Ето какви бяха те: "Г-н Борисов, вие ли доведохте фирма "Титан", за да унищожи ЦСКА?", "Кой има полза от тази сделка" и "Защо обявихте, че "Газпром" става спонсор на ЦСКА, а след това се отметнахте? И сега къде е "Газпром" - нито в ЦСКА, нито в "Левски"".

"Христо Стоичков прекрасно знае мнението ми за него, че е гениален футболист. Прекрасно знае, че "Титан" чисти само няколко района на София, а останалите ги чистят други компании, и че нямам нищо общо с тях. Прекрасно знае, че работехме "Газпром" да дойде за спонсор на ЦСКА, но неяснотите, заради които и самият Гриша Ганчев има проблем с управлението на ЦСКА и не иска да го поеме... Прекрасно знае, че съм се мъчил много, тогава с Емил Димитров, да създадем организация, която да може да помогне на този знаменит клуб, така че - малко съм изненадан от въпросите му. Той е един от хората, който знае колко много съм се опитвал да помогна на ЦСКА - дадохме им игрищата, дадохме им базата за 30 години, така че само да работят", коментира Борисов пред Фокус.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай