Голям скандал с Тайгър Уудс, стряскащо обвинение

Името на 47-годишния голфър за пореден път влиза в медиите покрай бурния му личен живот

Голям скандал с Тайгър Уудс, стряскащо обвинение | StandartNews.com

Тайгър Уудс със сигурност е един от най-великите спортисти в световен мащаб и то на всички времена. Той е най-известният и успешен голф играч на света и е един от малкото атлети, които имат богатство над 1 милиард щатски долара.

Името на 47-годишния голфър обаче за пореден път влиза в медиите покрай бурния му личен живот. Бившата му приятелка Ерика Херман заяви, че той я насилвал сексуално и реши да го съди за 30 милиона щатски долара. 

Г-жа Херман беше половинка на Тайгър в продължение на шест години, до есента на 2022 г. Вестник Daily Mail пише, че Херман първоначално е завела дело още през октомври, в което е твърдяла, че Уудс я е изгонил от дома му, след като е участвала в „забранени практики“. По това дело се е стигнало обаче до споразумение, а сега тя иска да го съди отново.

Този път бившата приятелка на Тайгър отправя стряскащо обвинение към най-известният голф играч в света за това, че той я малтретирал сексуално. 39-годишната Ерика не иска да влиза в подробности какво включва предполагаемата злоупотреба, но е решила да иска 30 милиона от атлета, пише tialoto.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай