Стоев: Не съм доволен от първото полувреме

Александров: Ние имахме по-чисти възможности

Стоев: Не съм доволен от първото полувреме | StandartNews.com

Разград. "До голяма степен може би е реален резултатът. Не съм доволен от първото полувреме – доста бавно и мудно го проведохме. През второто заиграхме по-различно, топката вървеше по-бързо, създадоха се ситуации. След като не сме вкарали, резултатът е заслужен", обясни Стоев.

„Основната ми забележка към играчите на почивката бе, че играят на обратно, играят много мудно, дават възможност на Ботев да се прегрупира. После като започнахме да движим топката бързо, затруднихме Ботев. Те продължиха на контраатака, защото имат състезателите за този стил. Изпълниха 2-3 статични положения, но не успяха да създадат ситуация. Ние имахме положения, но невинаги във футбола съумяваш да вкараш", продължи коментара си треньорът.

Стоев каза, че не е коректно да определя Лудогорец като един от лидерите в българското първенство. „И Ботев, и Лудогорец се стремят да играят бърз и добър футбол, може би имат нужните състезатели. В А група има и други добри отбори", уточни той.

По повод инцидента с вратаря на разградчани, Стоянов обясни, че не знае какво точно е неговото състояние и уточни, че най-вероятно утре ще знае подробности. „Важното е да се възстановим до мача с Динамо Загреб, виждам умора у някои от играчите. Искам да изглеждаме на ниво, Надявам се да победим в четвъртък", продължи Стоев.

„Един срещу друг играха два от най-добрите отбори у нас. Ние имахме по-чистите възможности. Продължаваме напред. Доволен съм от играта. Ако не можеш да биеш, не трябва да губиш. За нас това бе един добър мач, продължаваме да работим", заяви наставникът на Ботев Пловдив Александър Александров. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай