Собственикът на "Ботев": Не крия симпатиите си към Мъри

Минаваше ми през ума да се оттегля, признава Цветан Василев

Собственикът на "Ботев": Не крия симпатиите си към Мъри | StandartNews.com

София. Не изключвайте треньорска смяна, а Станимир Стоилов ми е симпатичен. Това заяви собственикът на "Ботев" (Пд) Цветан Василев пред "Лайвспорт". По-рано "Стандарт" съобщи, че Мъри сменя Ферарио Спасов. "На "Ботев" му е нужно усъвършенстване в играта, защото отборът не показва напълно това, което може. Аз съм сигурен в качествата на момчетата", започна Василев, "За всяко подобрение понякога са необходими смени. Не казвам нищо конкретно, не влизам в подробности, но не изключвайте треньорска смяна или друга такава. Има време. Аз не крия симпатиите си към Мъри Стоилов.

Той е сред малцината български треньори, които разбират от работата си, доказали са се не само у нас, а и в евротурнирите", добави още босът, "Запознат съм изцяло със случилото се срещу "Лудогорец". Тук не става дума толкова за конкретната съдийска грешка, защото на всеки се случва да сбърка. Когато обаче е тенденциозно и е видно за цялата аудитория, тогава нещата не отиват на добре. Дали е нормално съдии да вечерят с хора от ръководството на даден клуб? Не ме карайте да се смея, това е риторичен въпрос. Искрено ви казвам, голямата причина да съм още във футбола са феновете на "Ботев". Ако не са те, признавам, минавало ми е през ума да се оттегля", завърши Василев.

Станимир: Не съм говорил с никого

Не съм говорил с никого от "Ботев", категоричен беше Станимир Стоилов пред "Стандарт". "Не желая да коментирам, отборът си има треньор и това е Ферарио Спасов, с когото съм работил в "Литекс" и страшно много уважавам", добави Мъри.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай