Сираков: Лицензът виси, чакам спонсор

Босът на Левски със специално обръщение към привържениците

Сираков: Лицензът виси, чакам спонсор | StandartNews.com

Ситуацията в ПФК Левски продължава да е драматична. Очевидно всички приказки в тази посока са били верни.

Собственикът на Левски - Наско Сираков, спази обещанието си да извести "сините" привърженици за състоянието на любимия им клуб в навечерието на великденските празници.

Той призна, че Левски няма да има проблем със завършването на настоящия сезон, но лицензът за следващия е силно застрашен.

Все пак в изявлението му има и искрица надежда, а тя е, че Левски е в заключителен етап на преговори за мощен чуждестранен спонсор.

Освен с измъкването от кризата, въпросният спонсор ще се ангажира и с довършването на строежа на стадион "Георги Аспарухов".

"През тази една година не спирахме да търсим спонсори и рекламодатели. В нито един момент не съм се съмнявал, предполагам така както и Вие, че ще намерим такива. За жалост на този етап те са твърде недостатъчно за тежкото състояние на Левски и огромният проблем с нашия лиценз отново е на дневен ред.

За мен, както и за Левски, най-добрият вариант беше да намерим стратегически инвеститор, който да поеме натрупаните през последните 10 години огромни задължения, да инвестира в нов стадион, в ДЮШ и в отбор, който да върне Левски там, където му е мястото - и в България, и в Европа.

В момента съм в заключителни разговори с мощен чужд инвеститор, който е готов да вложи колкото е необходимо за направата на нов стадион, за изграждането на силен отбор и ДЮШ, и погасяване на дълговете. 

В много кратък срок след празниците ще запозная всички Вас с всички условия, които съм поставил, както и гаранциите за бъдещото на любимия ни Левски. Разбира се, ще искам Вашето съгласие, одобрение и подкрепа, за да сложа подписа си на финализиран договор. Левски не е мой, а е наш!", написа Наско Сираков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай