Сиатъл разгроми Денвър на финала на Супербоул (СНИМКИ)

Ред хот чили пепърс и Бруно Марс направиха шоу на полувремето

Сиатъл разгроми Денвър на финала на Супербоул (СНИМКИ) | StandartNews.com

Ню Йорк. Отборът "Сиатъл Сийхоукс" грабна за първи път в историята на отбора титлата от голямото шоу Супербоул във финала на сезона на Националната футболна лига(НФЛ) на САЩ.  На „Метлайф стейдиъм" отборът на "Денвър Бронкос" бе сразен с 43:8. Основната причина за триумфа на "морските ястреби" беше страхотната защита. Двата отбора излязоха на почивката при резултат 22:0. След подновяването на играта резултатът продължи да расте лавиноподобно до 29:0, за да се стигне до първия труимф за "Сиатъл" в 48-ото издание на Супербоул.

Red Hot Chili Peppers се появиха на сцената на полувремето на финала. Те излязоха по средата на изпълнението на Бруно Марс, след като той започна техния хит от 1991 година – „Give It Away"

Специалният сет барабани Pearl (Перла), на който свиреше Чад Смит, беше обявен за продажба от НФЛ. Средствата от благотворителния търг ще отидат за фондацията за деца, болни от смъртоносни болести, Make-A-Wish America(Пожелай си нещо). Аукционът предлага и три чифта палки, също използвани от Чад Смит, които са с оригинален автограф. Фланелки с автографи, шлемове, топки и снимки на настоящи и бивши футболни звезди и треньори също отиват на търг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай